DISSENY GRÀFIC.

El meu propòsit és atendre a les necessitats i la visió del meu client per tal de crear dissenys que marquin la diferència entre l’àmplia competència, aportant el meu toc personal. M’agrada fer-ho amb un estic minimalista, harmoniós, ordenat i proporcionat, respectant la coherència cromàtica i tipogràfica. Actualment, edito la revista Espavila i treballo com a freelance per a diverses empreses. Ofereixo serveis de disseny gràfic de tot tipus: tríptics, logos, webs, anuncis, maquetació editorial… tot el que et puguis imaginar. Anima’t a contactar amb mi i descobrir les possibilitats!

Revista Espavila.

Edició, disseny i maquetació de la Revista Cultural Espavila. Anem per el 20è any d’edició.

Bages turisme.

Meeting Planner Guide del Bages és un fulletó interactiu que permet conèixer tota l’oferta de turisme de reunions a la comarca del Bages.

Marta Monsech.

Branding para Marta Monsech dietista. Incluye logo, papelería, rotulo y vinilos para la consulta, anuncios, redes, web, sesión fotográfica, estilismo… 

Maquetació editorial.

Maquetació de contes il·lustrats per a editoral.

Yukinory Academy.

Dossier del campus formativo para jugadores y entrenadores de Tenis Mesa. Adaptado a redes y flyer impreso. Gestión de sessión fotográfica.

CONTACTA'M.

Clàusula Legal

Telèfon.

625 103 041

E-mail.

info@evarosdisseny.com